rosa i llibre de Sant Jordi

Recordo el primer dia de Sant Jordi que vaig viure poc després d’arribar a Barcelona, ja fa uns quants anys. Em va sembla marvavellós, els llibres, les roses, tanta gent pel carrer mirant llibres i ofererint roses. Avui després de molts anys, Sant Jordi encara em sembla el millor día del any a Catalunya.

Esperem que una tradició tant bonica no es perdi mai.

rosas rojas Feliç Sant Jordi

Una rosa estampada en tela

I com tot lo que m’inspira es converteix en art textil, fa uns dies em vaig fer oferir una rosa (amb una mica d’antelació), vaig agafar uns llibres i fotografiar aquestes imatges, per estampar en tela:

Sant Jordi rosa i llibreFeliç diada de sant Jordi!

Si tens una rosa que t’agrada i fulls de tela per imprimir, pots facilment imprimir la teva rosa a casa, aquí tens el tutorial.

Una rosa per quilters

Pel les quilters, un camí de taula en patchwork amb roses. (Fes clic en la imatge per veure el patró).

Camino de mesa de patchwork con rosas para Sant Jordi

Save